Avatar uživatele
anonym

Dáváte přednost vývaru z hrabavé nebo vodní drůbeže?

Co jste měli, nebo budete mít k obědu se ptát nebudu, protože by byla otázka s tímto textem nahlášená k odstranění, ale zajímám se, čemu dáváte přednost!

Ptám se na drůbeží vývar a je mi zodpovězeno i něco jiného, co nepatří mezi drůbež. Viz Drap. Jinak souhlasím s Keplerem, ale kachna z Kauflandu…?

Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? marci1 před 3067 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
Kepler

Já mám nejradši kachní vývar. Vždycky, když je v Kauflandu kachna ve slevě, tak si ji koupím a na polévku použiju droby, krk a křídla. Mňam.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
marci1

Pokud se jedná o drůbež, tak slepičí. Maso je totiž dostatečně aromatické a vývar z něj je silnější než z kuřete. Navíc slepičí maso obsahuje méně purinů než maso kuřecí. To znamená, že je vhodnější pro lidi trpící dnou. 🙂

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
Nuk nuk

Z hrabavé, ale já bych si asi vodní musela ulovit na řece. Tady shánět kachnu…

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Drap

Nejraději vývar hovězí. Potom následuje vepřový, skopový a až úplně na konci drůbež. Pokud s mohu vybrat, tak asi raději vodní drůbež.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
marci1

Ad: „Kepler“: kachní je také dobrý. Nemohu obodovat. 🙂

před 3067 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek