Na mražák ne, tam by se mi na něj prášilo. 🙂
Do mrazáku nedávám, ani pečivo nemrazím. Mám ráda čerstvé cukroví.
Udělané pár dní před Vánoci, žádné od listopadu žluklé.
Nebylo by ani co. Dělám přiměřené množství, abychom vše snědli.
U nás jde na odbyt hlavně nepečené a to lze kdykoli dodělat.
Jsem na FB v hodně skupinách o pečení a hodně lidí mrazí. Někdo jen do
Velikonoc, někdo to má i na další Vánoce. Záleží, o jaké druhy jde.
Plněné bych vytáhla maximálně za tři, čtyři měsíce. Ale jak říkám,
osobní zkušenost nemám.
0 Nominace Nahlásit |
Když mně cukroví zbylo, samozřejmě suché, dala jsem je zmrazit a na Velikonoce „bylo napečeno“..
I když cukroví nezbylo moc, vždy jsem vytáhla jen několik kousků, které se snědly v jednom dni.
Ale jinak chléb ani pečivo nemrazím. V zásobě mám suchary.
Upravil/a: annas
0 Nominace Nahlásit |
Jistě, že nesnězené cukroví necháme zamrazit a obojího druhu, tedy plněné i neplněné. Na velikonoce je po rozmrazení dát co na stůl. Kdo je odpůrcem, nikdy to nezkoušel, jen si něco záporného přečetl na internetu.
0 Nominace Nahlásit |
Naše mrazírenské kapacity jsou omezené a tak takto skladujeme hodnotnější věci, jako maso z domácího chovu a zeleninu a některé ovoce z domácího pěstění, nežli nějaké sladké sr@*ky. Nemrazíme ani chleba a pečivo, protože nejsme shnilí udělat případně „deset kroků“ do obchodu. Každopádně, pokud bychom cukroví zamrazovali, pak bychom s tím počítali už při jeho výrobě a použili čerstvé suroviny (jde zejména o máslo, určitě ne takové, které by už čtvrt roku samo o sobě dlelo v mraznici.)
0 Nominace Nahlásit |
My nemražíme, ale mrazíme. A do mrazáku dáváme spíše chleba. Ten vydrží bez pohromy.
0
před 1400 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Drap | 8213 | |
led | 4068 | |
Kepler | 3462 | |
annas | 3402 | |
hanulka11 | 2783 | |
marci1 | 2777 | |
zjentek | 2715 | |
briketka10 | 2514 | |
quentos | 2018 | |
aliendrone | 1938 |
Aktuality |
Zábava a ostatní |