jako dobrý základ omáčky je cibule, ale dle chuti každého, komu vadí
může si ji rozmixovat až omáčku uvaří a pak teprve přidat žampiony
Doplňuji:
já zas nevařím žampionovou omáčku, ale houbovou ano a tam cibuli
používám
Vlastně do všech omáček
Upravil/a: hanulka11
3Kdo udělil odpovědi palec? elektrikář, tom004, žolik
před 4890 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Dává i nedává záleží na chutí každého a na druhu receptu.
2Kdo udělil odpovědi palec? elektrikář, tom004
před 4890 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
cibuli nedávám do makových buchet (a podobně).
jinak cibuli považuji za jednu ze základních pochutin při vaření. (mimo jiné – kupuji českou, je dražší, ale ta „píše“)
tedy – ano.
0 Nominace Nahlásit |
Jak pak by ne.
Cibule je Královna kuchyně.
1Kdo udělil odpovědi palec? elektrikář
před 4890 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Záleží na tom zda se jedná o smetanovou žampionovou omáčku, nebo o tzv. na žampionech, kterátož omáčka či sos je barvy tmavé a tam cibuli určitě ano.
0 Nominace Nahlásit |
Cibulová jíška a vývar je základ všech omáček
pokud to někomu chutná bez cibulky proti gustu.....
0
před 4890 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1703 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 606 | |
zjentek | 573 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |