Ne, nedalo. Maso na nutce bylo vždy čerstvé, nemražené, neskladované a každý jednotlivý kus prošel veterinární kontrolou, což u zvířat na jatkách nebylo. Mnohdy tedy bylo v lepší kvalitě než maso v běžných krámech.
4Kdo udělil odpovědi palec? annas, tatanka, Mc Merkurion, Gestas
před 2199 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Velké procento vepřového masa bylo ze špatně kastrovaných samců (kanců), tudíž dosti smrdělo při tepelné úpravě i když bylo čerstvé.
0 Nominace Nahlásit |
S panem kolegou zásadně nesouhlasím. Pocházelo z nemocného zvířete nebo alespoň z kusu, který umíral /byl poražen/ s vysokou horečkou proto, že utrpěl závažné zranění – např. zlomeninu nohy. Maso mělo jinou barvu i konzistenci a při zpracování nevonělo. Vše je třeba hodnotit případ od případu.
Upravil/a: dudu
0 Nominace Nahlásit |
Osobní zkušenost nemám, ale myslím si, že to záviselo na tom,
z jakého důvodu se tam maso dostalo (co zvířeti bylo).
0
před 2198 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1703 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 606 | |
zjentek | 573 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |