Dochy
Netuším. Ale vzhledem k tomu, že se mi podařilo zmrazit i Colu
(klasicky sycenou) tak myslím že jo. Mno bacha, sklenice to s velkou
pravděpodobností zabalí už v mrazáku pravděpodobně před tím, než bude
Pivňáček správně zamražen. To by se Ti asi nelíbilo. Až budeš
experimentovat, mám už dlouho pár dalších zajímavých nápadů, které
můžeš prubnout také:
Zmrzlina:
pivní (už jsi psal)
ovarová
tlačenková
prdelačková
(tlačenkovou uděláš asi v pohodě, ovarová a prdelačková se nejspíš
bude muset při chlazení šlehat)
Dej vědět jak dopadla degustace 😉
Midoc
Zamrazit by to snad šlo. Nějaké pivo s nízkým obsahem alkoholu, bez
alkoholu v PET lahvi.
Alkohol braní pořádnému zmrznutí.
Sklo praskne mrazem.
Když ledňák tak třeba do prázdné krabice od mléka a zapíchnout do toho
vařečku.