K uzení se hodí především ryby, které mají větší množství tuku, například sumci, pstruzi, úhoři, kapři, lososovité ryby a další. I když obchodní sítě nabízí i uzené ryby, vždy je lepší vyudit si rybu sami doma.
Zdroj: http://www.prclanek.cz/ryby-uzene-v-domaci-udirne-chutnaji-nejlepe
0 Nominace Nahlásit |
určitě se dá udit, všechny tučnější ryby jsou výborné uzené
http://www.fishpredator.cz/www-fishpredator-cz/7-Jak-spravne-udit/16-jak-spravne-udit-3
4Kdo udělil odpovědi palec? kropitko, annas, anonym, elektrikář
před 5100 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Dá se udit ,obojí je výborné, ale úhoř to je delikatesa. Už se mi sbíhají sliny.
0 Nominace Nahlásit |
Udit se dají všechny ryby. Muj táta vozil na ryby plechovou krabici se sítkem. Vykuchané okouny a plotice do ní naskladal prosolil a na dno krabice dal piliny se švestky. zavřel a dal to na kraj ohniště. Za půl hodiny to byla bašta.
Drap | 1703 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 606 | |
zjentek | 573 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |