Cyankali – KCN kyanid draselný a chutná po hořkých mandlích. Je to prudký jed. Takže i v těch hořkých madlích by měli být kyanidové ionty, což se dá dokázat chemickým rozborem. Pokud se nevyznáš v chemii, tak to nedělej raději.
0
před 2984 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
no já myslela spíš nějak vzhledově, poněvadž když chroupu pytlík mandlí a kousnu do hořké tak je to nepříjemné :)
Drap | 1703 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 606 | |
zjentek | 573 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |