Avatar uživatele
luci5

Cukrová pasta

Ahoj, řeknete mi prosím dobrý ale opravdu dobrý recept na cukrovou pastu? protože jsem na ni teď narazila a vypadá to suprově … ale zkoušela jsem ten recept a když to zkouším napatlat a strhnout podle toho jak říkají, tak se ta pasta jen jakoby natáhne ale neodlepí od kůže takže jsem od toho nakonec jen zapatlaná a nic se mi nevytrhne … co dělám špatně? nějaké vaše zkušenosti a recepty a návody a tipy prosím prosím :)
Doplňuji:
Jen je problém že všude píšou něco o 120 stupních a takový teploměr doma opravdu nemáme

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Upravil/a: luci5

Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? Damiana před 4242 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
anonym

http://www.you­tube.com/watch?v=zpDUH35­6HUI
vypadá ta tvá pasta asi takhle? Podle mě by to mělo drtek ztuhnout, tak jako na videu, no nevím, znám to jen voskem, tahle baba to škube snad až nad kolena, boože, to musí být jako medvědice 🙂

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
pokazdejinak

zkoušela jsem to vařit dvakrát a ani jednou se mi to zatím nepovedlo správně… :) ale jestli to nechceš vzdát (jako já) tak ten teploměr by měl jít koupit ve specializovaných cukrářských potřebách – je to teploměr na karamel…

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
Katarinka88

Já jsem třeba zkoušela jednou to doma vařit a bylo to k ničemu, potom jsem si to objednala na cukrova-pasta.eu a vyšlo mi to uplně stejně né li líp, než se doma s tím patlat :/

před 3474 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
Zulda08

A objednáváš z té stránky tu cukrovou pastu s medem nebo tu soft? :)

před 3471 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek