Hovězí loupaná plec. Čistá svalovina bez tuku, bez hlubokých zářezů, zbavená koncových šlach, chrupavek, kloubních pouzder a třásní masa.
Zdroj: http://www.ceskamasna.cz/maso/hovezi-maso/hovezi-zadni-z-plece-loupana-plec.html
0 Nominace Nahlásit |
Je to část plece. Maso pod lopatkou které se získá při kostění a poté vyloupnutím lopatky. Proto loupaná, je velmi jemné
2Kdo udělil odpovědi palec? takhlene, elektrikář
před 4850 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1703 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 606 | |
zjentek | 573 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |