… mám v ledničce karbenátky a brambory .. jenže ty jsem měl už dneska na oběd a tak mě napadlo si udělat krupičnou kaši, jenže …
celej den různě papám kousky hořké čokolády na vaření a nevím jestli mám na sladký ještě chuť ..
a nic moc vařit jinýho se mi nechce .. přemýšlel jsem o nějaké omeletce či opékaných bramborách, ale to mi příjde spíš věc na snídani než na večeři né …
dokážete mi poradit?
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 0 před 5468 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Já bych si namazal chleba hořčicí,ohřál v mikrovlnce karbanátek rozkrojil a dal na chleba mám je moc rád,zapil bych to trochou piva a hotovo,čau.
0 Nominace Nahlásit |
My dneska měli výbornou tláču. Ale jinak si k večeři dělám vaječnou omeletu, kterou jsem před tím smíchala se žampionama. Osmažím z obou stran a dám si na to ještě salám a sýr, pak to přehnu na půlku a položím na chleba namazaný hořčičí. Ještě trochu cibulky a podle chuti si na to dám ještě kečup nebo tatarku.
0
před 5468 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
treba zkus omeletku s brambory…dej na panev rozehrat olej a opec na nem na platky brambory..hezky rozprostri po panvi,pak se prida cibulka a cesnek a nejaka zelenina..furt aby bylo vse rozprostrene..pak zalit vejci a na ne treba rozlozit platk.syr..osolit,opeprit a tak…a k tomu kecup a je to vynikajici a rychle:-)…a ten karbanatek s chlebem,cibuli a hortici je taky skvelej:-)
0
před 5468 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Není už na večeři trochu pozdě?Nicméně já dělám výborné topinky.Chleba opeču jen z jedné strany,vyndám,potřu česnekem.Na pánev dám jedno rozkvedlané a osolené vajíčko,a na to hned položím ten chleba,opečenou stranou nahoru,takže se vajíčko vsákne do chleba a nechám vajíčko dopéci,k tomu kyselou okurku.Je to moc dobré,když máme doma chuť,tak je smažím i několikrát denně.Dobrou chuť.
0
před 5468 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Dojdi si do hospůdky a máš to vyřešený!!!!
0Kdo udělil odpovědi palec? delabrutale
před 5468 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
A co takhle zapékané brambory s mletým masem.Uvař brambory, polovinu na dno zapékací misky na to rozsekané karbanátky a přikrýt zbytkem brambor. Jednotlivé vrstvy okořenit dle vlastní chuti. Zapečeme v troubě dokud brambory nezačnou zlátnout. Potom rozmícháme vajíčka s mlékem, ochutíme solí a muškátovým oříškem a brambory s tím zalijeme. Pečeme dokud se na povrchu nevytvoří krásně upečená krusta. Podle toho jak brambory okořeníme můžeme je podle koření nazývat s kari kořením indické, s provensálským kořením italské, s chilli a paprikou mexické. Záleží jen na vaší chutí a fantazii.
Zdroj: Dlouholeté zkušenosti
0
před 5467 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1703 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 606 | |
zjentek | 573 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |