Doplňuji – napadlo mě jen, že še bude teplem tvořit více vlhkosti a
např. ta pizza by mohla být po rozmrazení mokrá.
U jiných jídel by se mohla tvořit větší námraza.
Uvažuji správně?
Zajímavá 0 před 1437 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
S pizzou by se asi nemělo nic zvláštního stát, ale přechodně se zvýší teplota v mrazáku a ten bude po jistou dobu odebírat víc energie.
0 Nominace Nahlásit |
Domnívám se, že je to nevhodné. Zapaří se ve folii a sáčku, než
zmrzne..
nekvalitně zmražené. Může změnit chuť i když bude v mrazáku jen pár
dní, tak, že ji vyhodíte. Podlehne dříve zkáze.
Profi mrazící jednotku asi nemáte …. :)
Našla jsem:
„Jídlo vkládané do mrazáku musí mít pokojovou teplotu, případně
být
ještě studenější – na chvíli ho můžete dát do chladničky.“
https://panidomu.cz/mrazeni-podle-pravidel/
0
před 1437 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Nevěřím tomu že se nějak extra zapaří a zkazí. Ale je to zbytečně nárok na mrazák a šok pro potraviny okolo (zbytečně se zahřejí a lokálně se mohou i rozmrazit) A ano, pokud ta pizza nebude zabalená, tak páry z ní mohou způsobit víc námrazy v mrazáku (a zbytečné vysoušení pizzi)
0
před 1437 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
da ny, proč by teplá pizza nebo jiné jídlo mělo být ve folii nebo
sáčku?
A to, že se vkládá do mrazáku chladné, všichni víme, jen nás zajímá,
co se stanw, kdxž bude teplé.
Viz dotaz v dotazu.
Ale soihlasím, že může změnit chuť.
Drap | 1698 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 915 | |
iceT | 627 | |
da ny | 601 | |
zjentek | 570 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |