Nic. Záleží na celkovém množství těsta, kdyby bylo těsto moc řídké, přidej trochu mouky.
0 Nominace Nahlásit |
Těsto a výsledný produkt bude asi křehčí než obvykle. Kdysi sem taky někde čet, že žloudek ovlivňuje rozptýlení tuků, víc nevim, nejsem žádnej vařič ani pecan.
http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=Lurpc1Lem04#t=352s
0 Nominace Nahlásit |
nic, pokud je to třeba linecký, tak bude žlutější, pokud jsou ta vejce domácí, jinak se to neprojeví.
0 Nominace Nahlásit |
Celkem se nestane nic přidej kousek másla trochu cukru a mouky. budeš mít víc těsta
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1703 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 606 | |
zjentek | 573 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |