Vařící voda „zabije“ kvasinky a těsto nenakyne. Stejně jako sůl se nesmí dostat do styku s kvasnicemi.
0 Nominace Nahlásit |
Horká voda+droždí=jistá smrt.. každopádně když nepočítáš to, že
ti to pak nenakyne, tak tím můžeš dojebkat i zbytek těsta, ze kterého by
možná jinak šlo udělat něco jiného.. př. jestli máš v těstě máslo
tak horká voda ho úplně rozpustí a s těstem už pak nepůjde vůbec
pracovat..nebo kdybys tam měla vajíčka, tak je to zdrcne a máš smolík.
Doplňuji:
Upravil/a: trpaslicek
2Kdo udělil odpovědi palec? klarkao, briketka10
před 3571 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
standardně zničíš. Je možné že přežije něco uvnitř, pokud se celá kostka (pokud budeme mluvit o kostce) neprohřeje
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1703 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 606 | |
zjentek | 573 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |