Nechat dojít na sluníčku nebo v pokoji, ale tak třetí až čtvrtý den je sníst, aby neshnili
3Kdo udělil odpovědi palec? hanny 2, Mc Merkurion, marci1
před 4152 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Doporučila bych pokrájet a povařit s trochou cukru. Použila bych je
potom na nějakou buchtu, případně bych vmíchala trochu želatiny a byl by
z toho báječný dezert.
Nemám s „docházením“ příliš tvrdého ovoce dobré zkušenosti. Než mi
tvrdé ovoce stačilo „dojít“ tak i „odešlo“ (shnilo).
0 Nominace Nahlásit |
nechat dozrát. Řekl bych že ale tvrdá nektarinka je lepší než ta rozplizlá.
0 Nominace Nahlásit |
Dát do sklenice ze zralými letními jablky ta uvolňuji plyn etylén který se používá třeba v dozrávárnách banánů.Nektarinka je nejlepší utržená zralá ze stromu. Doporučuji jíst bez trika. já jej musel hned prát.
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1703 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 606 | |
zjentek | 573 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |