Lusky nakrájet na menší kousky a ty buď dát zmrazit nebo naložit do nálevu jako okurky. Paní domácí pak z polotovaru kuchtí fazole na smetaně, k tomu pak brambory a třeba veřená vejce nebo hovězí.
5Kdo udělil odpovědi palec? annas, flodur, elektrikář, iceT, anonym
před 5179 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Já je mám rád na páře uvařené , pak orestované na slanince , trošičku zaprášené moukou , malinko podlít ochutit třeba jen podravkou a k masíčku jedna báseň …
2Kdo udělil odpovědi palec? flodur, elektrikář
před 5179 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Fazolové lusky na smetaně jsou výborné, jak už tady píše Dudu. Pokud kupujete lusky na trhu, musíte je nejdřív očistit, to znamená uštípnout nebo odříznout kratičkou „stopku“ a strhnout nestravitelné tvrdé vlákénko, které najdete ve spoji, kde lusk po dozrání pukne. V supermarketu jsem viděla lusky balené a očištěné.
0
před 5175 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1703 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 606 | |
zjentek | 573 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |