Avatar uživatele
iceT

Co přesně je tím myšleno?

ztužený tuk-v receptu na nepečené kokosové řezy se píše:v mléce rozpustíme pudinkové prášky a cukr,přidáme ztužený tuk a nad párou za stálého míchání uvaříme hustý krém…

Postup celkem chápu,ale není mi jasný ten tuk,to jako máslo nebo sádlo?Iva,hera a podobně jsou taky ztužené tuky…děkuji.

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 3Pro koho je otázka zajímavá? rynek878, johana 56, anonym před 4788 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
Sůwa

Ceres, Omega určitě a Iva asi taky. Máslo ne, protože by řezy v teple moc měkly. Hera taky ne.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
Andělé

Ztužený tuk je 100% rostlinný tuk. Musí být 100% pro potřebné ztuhnutí…zrovna mám doma Liru,používám ji na polevy nebo do těsta na domácí štrůdl apod..:-)
Doplňuji:
Je úplně jedno,jakou značku tuku vyberete,jestli Omegu,Liru apod.,ale podstatné je,že na obalu musí být napsáno 100% ztužený tuk. A Hera jím není..

Upravil/a: Andělé

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
anonym

Ja si to dala do googlu : Nepecene kokosove rezy a jsem z toho taky blazen. 🙂 Sorry.
Nekdo pise Heru , nekdo maslo .. , jestli mate 2 dny casu , tak si to take zadejte a preji hezke pocteni. 🙂

  • iv-

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
johana 56

Iva a Omega určitě,Liru jsem ještě nezkoušela.Podle receptů své babičky dávám do polevy domácí sádlo napůl s tukem.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Drap

Ztuýená tuk je vlastně margarin, takže Hera, Iva a podobné. Pokud by bylo máslo nebo sádlo bylo by uvedeno.Je celkem jedno jaký ztužený tuk použijete, asi ten který běžně kupujete,

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
hanulka11

tak třeba si kup tento tuk dnes jsem ho koupila

http://img.na­dapenny.com/t20/113­20/nadap132651935­780237.jpg

heru ani žádný jiný tuk rozhodně nekupujte pouze 100% tuk
Doplňuji:
hera a iva je velký rozdíl takže na to pozor!!!!!!

Upravil/a: hanulka11

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek