Avatar uživatele
tom004

Co myslíte,není opravdu zdravější pečený bůček?

Evropské středisko pro potravinovou bezpečnost
provedlo rozsáhlou výzkumnou studii na téměř 1.000
vzorcích jogurtů vyráběných různými mlékárenskými
společnostmi, aby zjistilo, jestli jsou tolik oblíbené jogurty
zdravé, jak tvrdí reklama. Výsledky výzkumu se ukázaly
být zklamáním: jogurty nemají na lidské tělo zázračný
terapeutický efekt, ani nezlepšují imunitní systém !!!

Podle výzkumu nemají jogurty žádná pozitivní vliv
na chemické procesy v lidském zažívacím systému.
Vlastně jsou jogurtové nápoje zcela neprospěšné – tělo
nerevitalizují, jak tvrdí reklamní slogany jejich výrobců -
uvedl Medpulse.

Mnoho společností vyrábějících jogurty stále působí na
potenciální zákazníky starými slogany, tvrdícími, že jejich
produkty mají vysoce pozitivní vliv na zažívací systém a
tělo jako celek.

Zkrátka jogurt není nic jiného, než atrapa. Navíc
některé jogurty, stejně jako další typy mlékárenských
produktů, mohou být pro lidské zdraví nebezpečné.
Mnoho jogurtů dostupných dnes ve všech obchodech na
světě nemá s produktem vymyšleným před několika tisíci
let na území moderního Bulharska nic společného.

Stále věříte mýtům o probiotických bakteriích, které
zlepšují imunitní systém a zažívací trakt? Pokud ano, jste
oblbováni.

V Moskvě došlo k mnoha případům, kdy lidé vedoucí
zdravý způsob života byli nakonec hospitalizováni. Mnozí
z těchto pacientů byli diagnostikováni s pankreatolýzou.
Po dotazu na jejich jídelníček řekli, že konzumovali
jogurtové nápoje Danone, jako Actimel a další.
Pankreatolýza je velmi nebezpečná nemoc, která ničí
slinivku.

Na tomto faktu není nic překvapivého. Actimel,
jako mnoho dalších produktů Danone, obsahuje
E1442 – geneticky modifikovaný kukuřičný škrob,
zahušťovadlo. Geneticky modifikované typy škrobů mají
velké molekuly. Chemici, kteří takové látky vyrábí, říkají,
že je nemožné předpovědět, jak se budou tato molekulární
monstra chovat v lidském těle.

Nebezpečné škroby jsou obsaženy nejen v kultivovaných
mléčných výrobcích, ale také
v kečupech a majonézách. Vědci stále neví, jestli se
tyto škroby během trávícího procesu rozkládají, a jak.
Faktem je, že moderní medicína nyní musí pouze umožnit
předpokládat, že takové škroby útočí na slinivku lidské
bytosti.

Lidské tělo očividně neví, jaký druh enzymů má vyrábět,

aby rozštěpilo tak monstrózně velké molekuly.

Co se týká zázračných probiotických bakterií v moderních
jogurtech, bylo zjištěno, že takové bakterie mohou v
lidském žaludku vydržet pouze několik minut. Protože
nemohou mít na zažívací trakt léčebný vliv. Člověk
by měl mít také na paměti fakt, že kultivované mléčné
produkty, které byly uskladněny měsíce nebo déle,
nemohou přinést vůbec nic dobrého.

Když takové jogurty kupujete, jen vyhazujete své peníze
(a ničíte si své zdraví – p.p.).

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 7Pro koho je otázka zajímavá? jendahun, kapka, Andělé, Kerberus, hanulka11, dědapetr, anonym před 4758 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
Drap

Myslím že je. Ovšem bůček z prasátka vypěstovaného doma je uplně nejlepší. U jogurtů se neni čemu divit. Původní jogurt byl živá kůltůra, kterou bylo nutno sníst během třech dnů. Dnes když vydrží měsíc, tak je už jen z toho jasné, že je to svinstvo.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
rosinka

Svatá pravda! Je zdravější, pro tělo přirozenější. Ze stejného důvodu nepoužívám margarín, ale máslo. Jednou jeden dobrý lékař říkal: „Klidně si dejte bůček, ale pak se pořádně hýbejte.“

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
hanulka11

myslím, že jednou za čas kousek bůčku neuškodí a ty trvanlivé srágory …by měli přestat vyrábět

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
dědapetr

Je bůček zdravější pokud se konzumuje s rozumem.potvrdil mě to můj lékař.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Deli

Podle mne by lidem prospěl návrat ke kořenům.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
arygnoc

čtete někdy, co to na mléčných výrobcích včetně mléka, másla, smetany, vlastně je?
samé sójové náhražky, barviva, éčka.

vždyť jogurty vedle mléka ani nestály, ne že by ho ještě obsahovaly!

nechápu, jak můžou být tyhle všechny chemikálie (a jejich namíchaní) levnější jako mléko.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek