Horká griotka? (;(;(;
Můžeš si dát vody dle chuti a nemusí to být ani griotka! (;
3Kdo udělil odpovědi palec? annas, dust8, aliendrone
před 1746 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Nejspíš ruský kvas nebo různé druhy nechmelených „piv“ v exotických částech světa, částečné zkvašeniny ovoce a tak. Je neuvěřitelné, co všechno lidi dokáží vychlastat, plechového žaludku nemajíc.
3Kdo udělil odpovědi palec? annas, dust8, aliendrone
před 1746 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Hodně letí cidery, nejraději mám čistě jablečné bez příchutí. Holky to mají mnohem radši než pivo, ale bacha! Je to „nenápadný zabiják“, zmastíš se po nich stejně dobře jako po dvanátce (4,5% alkoholu!!) a přitom to působí jako „šťávička“ – podobně jako burčák!
Jestli někde narazíš na „cidre“ – není to překlep, cidre NENÍ cider – tak to je JEŠTĚ lepší. V podstatě to samé, ale s bublinkami jako sekt. (však je to vlastně francouzká varianta anglického cideru, jen se dělá více přírodně a musí se skladovat v tlustostěnných lahvích jako sekt)
Nejznámější značky ciderů (běžně na pultech) > Kingswood, Frisco,
Strongbow, Lišácké jablko. Ten poslední byl fakticky BOMBA (v ohledech
cena/množství/chuť), ale poslední dobou chuťově pohoršil a „zapadl do
průměru“, ne-li hůř. :(
Nejlepší jsou (podle mě) čistě jablečné, ale i některé
s příchutěmi ujdou, třeba to jasně červené Frisco (název příchutě je
myslím brusinka, ale nwm jistě). Nezapomeň – MUSÍ se pít vychlazené,
stejně jako pivo, jinak humus!! A perlička na závěr – jejich zátky jsou
šroubovací, takže je otevřeš i rukou bez otevíráku či laborování
o hranu stolu apod., maličkost, ale potěší. :)
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1703 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 606 | |
zjentek | 573 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |