ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 0 před 4592 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Nejsem si jistá, jestli je to ono, ale napadlo mě tohle:
Při mléčném kvašení (heterofermentativní kvašení) dochází pomocí
bakterií, které zkvašují jednoduché sacharidy na kyselinu mléčnou,
mravečí a jablečnou.
3Kdo udělil odpovědi palec? Gorbell, RyuzakiKate, prkýnko
před 4592 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Otázka nemá žádné další odpovědi.
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekannas | 5283 | |
Kepler | 2867 | |
Drap | 2627 | |
quentos | 1803 | |
mosoj | 1594 | |
marci1 | 1356 | |
led | 1345 | |
aliendrone | 1172 | |
zjentek | 1059 | |
Kelt | 1005 |
Astronomie |
Fyzika |
Jazyky |
Matematika |
Sociální vědy |
Technické vědy |
Ostatní věda |