Chcete-li vylepšit zravotní účinky čaje, pak je nejlepší dodržet
správnou přípravu a pokud možno vůbec nedochucovat nebo jen medem, který
sám je léčivý.
Pokud Vám jde více o chuť, pak je ideální opět med nebo nějaký sirup
(u těch pozor, protože samy mají často výraznou chuť a mohly by naopak
chuťi čaje uškodit) ,ale samozřejmě pro chuť lze použít i cukr nebo
jiné sladidlo.
A jen tak naokraj – z cukrů je asi nejzdravější kokosový nebo datlový, ovšem ty se u nás běžně neprodávají. Nejzdravější paradoxně není třtinový, ale nerafinovaný (tj. hnědý) řepný cukr.
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1703 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 606 | |
zjentek | 573 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |