Ona už vznikla? (Odpověď jsem nenapsal na nějakou otázku velmi dlouho, ale tohle mě dostalo) :D
0 Nominace Nahlásit |
Neboj, má intuice podpořená nebývalým nárůstem „náhodných článků“ o tom, jak je výhodné získávat živočišné bílkoviny z HMYZU, jehož chov je relativně nenáročný (v porovnání třeba s hovězím), produkčnost OHROMNÁ, přičemž „kvalitou se tyto bílkoviny vyrovnají těm prozatím konzumovaným“ (tedy – tvrdí to, já nwm) se BRZY KATEGORIE HMYZ DOČKÁŠ!
A asi to bude značně užívaná kategorie. Jen si představ ty dotazy!
Jak připravit nožičky švábů, aby byly co nejkřupavější?
Čím zkrmovat larvy pakomárů, aby měly co nejvíce tuku?
Dokonce i „tapetářům“ se naskýtají skvělé možnosti > „Má moucha masařka opravdu více masa, než ta obyčejná?“
Takže TRPĚLIVOST bejku! ;) :D :D
0 Nominace Nahlásit |