„Vůbec nejvyhlášenější byly asi komunardy, tak se říkalo místním párkům. Ty byly! Jen jste se do nich zakousli a vystříkla spousta šťávy! V Koruně jsme jich proto každý den prodali skoro metrák,”
„Těsto na slavné vepřenky stejně jako polévky a omáčky vyráběli kuchaři přímo v Koruně.“
Zajímavá 0 před 1225 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Dnes se ze stejných surovin a množství udělá více než dříve. A není to zázrak, ale nahrazují se moukou, vodou a pod.
0 Nominace Nahlásit |
Našlo by se toho hodně, ale pokud se budeme držet jen technogických postupů, tak dřív kuchaři věděli přesně, co je to „přiměřeně“ a do těsta rozloukali CELÁ vejce, aby výsledek byl krásně křupavý.
0 Nominace Nahlásit |
Drap | 1702 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 604 | |
zjentek | 572 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |