Avatar uživatele
LejdyTerr

Co dělat, když je slaný chléb?

Udělala jsem si domácí chléb a potírala ho slanou vodou. Byla ale moc slaná, takže má teď slanou kůrku, jinak je výborný. Jde to nějak napravit, když už je upečený?:-/

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 0 před 4485 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
Damiana

Můžeš ho servírovat bez té kůrky. Ale mě osobně by to nevadilo, mázla bych ho máslem, na to rajčata, papriky a okurku – a už nesolit. To máslo a ta zelenina to „zamaskují“… Jedno z nejlepších letních jídel co znám. Úplně tu vůni čerstvého chleba cítím. Závist…:-)

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
iceT

Tu kůrku nejíst?

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
Deli

Asi ne, zapamatuj si to na příště.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Děda Louda

Vítat hosty.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek