Udělala jsem si domácí chléb a potírala ho slanou vodou. Byla ale moc slaná, takže má teď slanou kůrku, jinak je výborný. Jde to nějak napravit, když už je upečený?:-/
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 0 před 4485 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Můžeš ho servírovat bez té kůrky. Ale mě osobně by to nevadilo, mázla bych ho máslem, na to rajčata, papriky a okurku – a už nesolit. To máslo a ta zelenina to „zamaskují“… Jedno z nejlepších letních jídel co znám. Úplně tu vůni čerstvého chleba cítím. Závist…:-)
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1703 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 606 | |
zjentek | 573 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |