Já bych je zkusila zahustit griliášem tj.karamel s oříšky pak nahrubo nasekat.
3Kdo udělil odpovědi palec? annas, Miroslavst, iceT
před 5079 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Proč je chcete zahušťovat?-Hmota je i z ledničky poměrně měkká a teplem ještě více měkne. Proto výroba lanýžů vyžaduje studené ruce a aspoň trochu zručnosti. a hlavně pak uchovat v lednici,nebo co nejdříve sníst.Ale myslím,že se sní brzo-jsou výborné
nejlepší je dělat je do maličkých košíčků které se koupí v papírnictví speciálně na to dělané a z lednice tak jsou z těch košíčků snadno vyndat/ale na stůl se dávají i s nimi-pokusím se vyhledat pro představu
zde jsem našla -http://www.deelobal.cz/produkty6.htm
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1701 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 627 | |
da ny | 603 | |
zjentek | 571 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |