Syrečky (tvarůžky) se vyrábějí z odstředěného mléka a mají nízký obsah tuku. Pocházejí z Hané. Romadůr má mnohem vyšší obsah tuku, pochází z Belgie.
3Kdo udělil odpovědi palec? paul1, zjentek, aliendrone
před 1816 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Podle webu výrobce https://www.madeta.cz/plisnove-syry je hlavní rozdíl v obsahu tuku.
0 Nominace Nahlásit |
@Kepler: nejsou myšleny syrečky jako tvarůžky, ale Syrečak jako sýr stejných rozměrů jak Romadůr !!!
Správně. (;(;
Tak já už nevěděl, jak zdůraznit, o co přesně jde a tak jsem ty sejra vypsal velkými písmeny. (;
Drap | 1713 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 917 | |
iceT | 629 | |
da ny | 608 | |
zjentek | 576 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |