Samozřejmě za předpokladu stejné kávy jako vstupu. Já jsem teda občas na návštěvách pil kafe i z drahých kávovarů za několik tisíc – Delonghi, apod. Jediný rozdíl od překapávače za 500,– byl v tom, že ta káva nebyla správně horká, skoro vlažná.
Zajímavá 0 před 2146 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Překapávaná káva se liší především způsobem přípravy. Není ani lepší, ani horší, je to prostě docela jiný způsob… Udělej si kafe po turecku… klasicky v džezvě… a budeš mít zase docela jiný zážitek. Nebo po francouzsku… nebo jakkoli.. všechno má své…
0 Nominace Nahlásit |
Možná to pozná jen někdo.
Co vím, tak záleží na tlaku, pod kterým se voda přes kávu tlačí a jak
dlouho.
Překapání kávy je zcela bez tlaku a trvá nejdéle.
0 Nominace Nahlásit |
Pokud hledáte kvalitní a lahodnou kávu, pak osobně doporučím tuto https://www.delikomat.cz/produkt/marco-salvatori-italia/. Je z Keni. Vynikající, voňavá káva. Doporučuju.
0 Nominace Nahlásit |
Káva z kávovaru na zrnkovou kávu je senzační. Koupila jsem si ho na vánoce a nelituju, naopak… Koupila jsem si zn. Jura a doporučuju!
Drap | 1701 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 627 | |
da ny | 603 | |
zjentek | 571 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |