Nikdy je nemastím, protože je hned použiji. Říká se přece, že omáčka může čekat na těstoviny, ale nikdy ne na naopak. Uvařím je al dente, scedím, ale nenechám úplně okapat, i s trochou vody je vhodím do pánve s „omáčkou“, kde je pak dále upravuji prohřátím. Když dělám je dělám na způsob aglio e olio nebo carbonarra, právě ta trocha tekutiny se škrobem udělá krásně vazkou, jakoby krémovou omáčku. 🙂
0 Nominace Nahlásit |
Italskou omáčkou. Kupuji kvalitní špagety, které se po uvaření
„neslepí“.
Takže ani olej, ani máslo… (natož prolévat je studenou vodou)
Doplňuji:
S Damianou naprostý souhlas.
Upravil/a: Pájo
0 Nominace Nahlásit |
Podle toho, s čím je konzumujeme.
Pokud je nějaká omáčka, tak nemastíme, neb je mastná omáčka, pokud
třeba se sýrem nivou atd, pak trochou ol. oleje.
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1703 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 606 | |
zjentek | 573 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |