Červené a v létě raději Lambrusco. Ale nejraději mám Ronmiel, je to rum z pravé třtiny.
0 Nominace Nahlásit |
V létě vychlazené bílé, v zimě spíše červené a v pokojové
teplotě.
Pokud na žízeň, tak i střik 1:1. Jak z bílého, tak i z červeného.
Střiky z běžných stolních vín. Vychází to mnohdy levněji než nějaké
minerálky a pravděpodobně to je i zdravější. 🙂
0 Nominace Nahlásit |
Bílé a suché. V létě i v zimě. Červené méně často, spíš výjimečně.
0
před 649 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1702 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 604 | |
zjentek | 572 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |