Já jej zbožňuji. Oproti klasickému zelí se mi lépe tráví a není mi po něm těžko. Chuťově je vynikající. Trochu nasládlé, ale jistě se hodí i k pivu po obědě. Máme dostatek cuket na zahradě, takže je škoda toho nevyužít? Prodává se i v supermarketech, či jen na trzích? Co zdravěnky?
Pokud jste jej už jedli, tak jak byste to zhodnotili?
Recept zde: http://www.zdravapotravina.cz/cuketa/cuketove-zeli
Zajímavá 0 před 3031 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Moje máti ho začala dělat letos, moje manža ho dělá už dávno. Povedlo se už napodobit jak klasické „hospodské kyselé“, tak domácí hustší více zasmažené, jak ho mám rád. Nemám s ním problém, na rozdíl od třeba smažené cuky, to je prvotřídní blivajz. Měl jsem ho třikrát za posledních 14 dní.
0 Nominace Nahlásit |
U nás doma se vaří poměrně často. Já osobně ho nemám rád. Pro mne se dělá kyselá klasika.
0
před 3031 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1702 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 604 | |
zjentek | 572 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |