Avatar uživatele
anonym

Chutná Vám cuketové zelí? Už jste jej vyzkoušeli jako přílohu k masu, knedlu?

Já jej zbožňuji. Oproti klasickému zelí se mi lépe tráví a není mi po něm těžko. Chuťově je vynikající. Trochu nasládlé, ale jistě se hodí i k pivu po obědě. Máme dostatek cuket na zahradě, takže je škoda toho nevyužít? Prodává se i v supermarketech, či jen na trzích? Co zdravěnky?

Pokud jste jej už jedli, tak jak byste to zhodnotili?
Recept zde: http://www.zdra­vapotravina.cz/cu­keta/cuketove-zeli

Zajímavá 0 před 3031 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
cochee

Moje máti ho začala dělat letos, moje manža ho dělá už dávno. Povedlo se už napodobit jak klasické „hospodské kyselé“, tak domácí hustší více zasmažené, jak ho mám rád. Nemám s ním problém, na rozdíl od třeba smažené cuky, to je prvotřídní blivajz. Měl jsem ho třikrát za posledních 14 dní.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
marci1

Dobře ochucené je dobré, stejně třeba jako kedlubnové zelí, to miluji. 🙂

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
Drap

U nás doma se vaří poměrně často. Já osobně ho nemám rád. Pro mne se dělá kyselá klasika.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek