Dnes jsem viděl v Brněnským Intersparu chlazené hovězí maso původem z Namibie,(jihozápadní afrika) a vypadalo na pohled docela v pořádku, být to mražené tak bych se tolik nedivil ale chlazené? Vysvětlí mi to někdo, i když není z Intersparu? Aspon teoreticky.
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 2Pro koho je otázka zajímavá? Wang, anonym před 4380 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Odpoveď byla označena jako užitečná
Každé maso po porážce musí tzv. vyzrát v chladu. Ani maso z kusů poražených na našich jatkách neputuje rovnou do obchodu. Myslím, že při dnešních možnostech logistiky, klidně maso z Namibie bude „akorát“. Navíc zrovna Namíbie byla a je hodně Německá, takže nepředpokládám, že by tam vládnul nějaký šlendrián a k potravinám z této země bych měla docela důvěru, pokud ovšem je s nimi u nás posléze správně nakládáno. :))
1 NominaceKdo udělil odpovědi nominaci?anonym Nahlásit |
Otázka nemá žádné další odpovědi.
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1703 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 606 | |
zjentek | 573 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |