Nerozumím řeči tvého kmene!
3Kdo udělil odpovědi palec? dudu, Děda Louda, gecco
před 3323 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Protože řezník tam mele především bůček a ´odpad´…
😉
U slušného řezníka ti ale semelou kterýkoli kus masa si vybereš –
klidně pravou svíčkovou… Jen si tě asi přijdou prohlídnout
i bourači…
😉
´Problémem´ je, že dobrou sekanou jen libového (´suchého´) masa
neuděláš.
😉
__________
Zjentku – Fanynce mletý maso (kdovíjaký) od řezníka
(kdovíjakýho)???
Já myslel, že ji máš rád…
😉
Upravil/a: gecco
0 Nominace Nahlásit |
Nositelem chuti v masu je tuk, nikoliv svalovina. Stejky jsou taky lepší z prorostlého než z libového (a říkají to všude ve světě, jen Češi se tomu z nepochopitelných důvodů bráníme a trváme na libovém). Jo, má to tak byt.
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1702 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 604 | |
zjentek | 572 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |