Drap
Když ji prudce zamrazíš, tak sice drobné změny v chuti nastanou, ale
stále je vysoce jedlá. Mnohokrát odzkoušeno
Mc Merkurion
… no, jíst se to dá, většinou se rozsype, jelikož pojivo (sulc) je
mrazem zničen (existuje varianta ji znovu převařit), no a chuť koření je
v kelu … jak by to bylo s chemicky vyrobenou nevim, ale z penáče vydrží
vše, ani pes to nežere, ta se nezkazí >>> vono taky na ní už nejni
co zkazit …
dudu
V našich končinách se jádra do tlačenky nikdy nedávají. Mráz zničí
její konzistenci, takže se rozpadne, ale jíst se dá.
Hufnágl
Tak určitě by nebyla chutná než čerstvá. Vyjmutá tlačenka z mrazáku
má tendenci se rozsypávat, hlavně, když se do ni dávají játra, která
se drolí.