Pokud vím, tak ne. Jen takové bufáče, kde se jedlo ve stoje. Klasika: dršťková, párky, guláš, pár jiných hotových jídel. Slavná byla Koruna dole na václaváku.
0 Nominace Nahlásit |
A k bufáčům o kterých píše Kapler ještě hodně stánků s grilovanýma kuřatama a po městě často i párek v rohlíku, často taky místo párku podobně vypadající masová směs.
I v dnešní době je grilované kuře bezkonkurenšní. Žádná smaženina a přitom levné. Za půlku grilovaného kuřete dám kolem 70 korun, za to jinde dostanu kousíček usmolenýho karbanátku v oslazeným rohlíku.
Upravil/a: Arne1
0 Nominace Nahlásit |
na každým rohu párek v rohlíku za kačku, za dvě. A tyhle byly chuťově úplně nejvíc!
0 Nominace Nahlásit |
Příliš úzký sortiment.
O takové nezdravé swinstwo lidé ani nestáli. V restauracích se vařilo,
většinou chutně :D
Bufety byly boží. Bylo tam všechno (teplá, studená kuchyně, sladké,
slané pečivo, zákusky, saláty)
Národ se živil relativně „zdravě“, bez smaženin. Stačily řízky,
karbanátky, brambory, hranolkjy, chlebíčky, Pochoutkový, salát, Vlašský,
Rumcajs a BRAMBORÁKY. Pekly se ve velkém, čerstvé, teplé, žádná MW. ;D
A všude přítomné obložené housky (houska, máslo Turistický salám a
kyselá okurka.
V každém i malém městě byl věčně, lidmi nabitý BUFET.
Zlatá pražská Koruna, u nás Vindobona 🙂
0 Nominace Nahlásit |
Vsechno americke byla zakazano! Ale zato byly povoleny rusky vejce a pirozky.
0
před 1059 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
cappuccino: kolikpak je ti let ? Ruský vejce nemají s Ruskem jako zemí původu nic společného (přídomek ruské dostalo kvůli zařazení do databáze papaláši schválených pokrmů). Pirožky si nepamatuju že by se někdy u nás prodávaly, a je to docela škoda.
Drap | 1713 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 917 | |
iceT | 629 | |
da ny | 608 | |
zjentek | 576 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |