Koupila jsem si směs „v sáčku“ k přípravě omáčky na boloňské špagety. V návodu stojí, že se 250 g mletého masa má orestovat na rozehřátém oleji, poté se ká podlít 350ml vody smíchané s obsahem sáčku. Nebude to prskat? Jednou jsem se ošklivě spálila olejem a od té doby se podobných experimentů bojím. Bude to tedy prskat nebo ne? A lze se tomu nějako vyvarovat?
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 0 před 5317 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Nechte podušenou směs s masem částečně zchládnout a potom teprve přilijte vodu s příměsí a povařte stanovenou dobu.
0 Nominace Nahlásit |
Já to dělám následovně den do předu si nechám sekanou rozmrazit třeba i v lednici na druhý den na oleji si orestuji trochu cibulky,aby mě ten tuk moc neprskal tak to trošku ten olej posolím. Pak tam přidám tu sekanou trošku orestuji do toho dám tu směs chvíli to nechám povařit vypnu a podávám se špagetama a strouhaným sýrem.
1Kdo udělil odpovědi palec? anonym
před 5317 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Podobně dělám Milánské špagety a také maso nejdříve orestuji a pak ho podliji vodou a nikdy se mi nestalo, že by to prskalo. Neměla bych z toho strach.
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1702 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 604 | |
zjentek | 572 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |