Pokud by se nasbíraly třeba po dešti v přírode či v záhoně? Né někde na hnoji?
Nebo v sobě mají nějaké parazity, které by dělaly člověku třeba
paseku ve střevech a tak podobně?
Mohou přenášet nemoci?
Myslím, že by mohly obsahovat dost bílkovin a cenných tuků, minerálů a
třeba i vitamínů?
Otázka je také, zdali se vařením většína cenných látek neztrácí.
Zajímavá 0 před 2932 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
To jsme jako kluci v rámci sázek několikrát praktikovali. Pokud vím, tak všichni účastníci duposud žijí.
0 Nominace Nahlásit |
Vyzkoušel jsem to jako kluk taky, stejně jako Dudu. Nejlepší je bylo brát přímo z louže, ty byly už rovnou omyté. Přece nejsem žádné prase! Nic moc, při polykání škrábaly v krku, vyvolávaly dávivý reflex a vždycky jsem hodil tyčku.
0 Nominace Nahlásit |
V divočině to lidi dělají běžně, jsou plné proteinů.
Viděls zfilmovaného Robinsona Crusoe?
0 Nominace Nahlásit |
I kdyby byly výživné a zdravé, je otázkou, zda jsou poživatelné. Pro mě ne, už při té představě se mi dělá špatně.
0
před 2925 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1703 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 606 | |
zjentek | 573 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |