Vařím si ho takhle-kvalitní víno, troška vody, cukru jak má kdo rád, celá skořice, hřebíček a plátky citrónu a pomeranče-přivedeme k bodu varu. Pozor, nevaříme!
2Kdo udělil odpovědi palec? Miroslavst, anonym
před 5111 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Beaes : dobry recept-orig. svarak- presne jak pisete,jen ty cele platky zmente na -kůru-myslemo bez duziny atd,jen zcela tenky vrchni platek te kury . Kdyz repny cukr nahradite trtinovym(muze byt klidne hrubsi typ Demerera) tak tim chut jedine vylepsite
0 Nominace Nahlásit |
Dvě až tři lžičky cukru nechám zkaramelizovat,přidám hřebíček,citronovou a pomerančovou kůru,kousek celé skořice a vanilky,zaliji vínem,nechám zahřát a žádná zima mi nevadí.
0 Nominace Nahlásit |
Dobré je přidat i hrozinky, a opražené mandle naložené v rumu. Převařená medovina není také špatná.
0
před 5109 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1698 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 915 | |
iceT | 627 | |
da ny | 601 | |
zjentek | 570 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |