Obvykle šlehám zastudena – nad párou (horkou vodou) jen tehdy, když chci sníh uvařit.
0 Nominace Nahlásit |
Většinou se sníh lehá za studena,třeba do bábovky nebo nádivky.Ale pokud chcete do kremrolí,je lepší za tepla.
0 Nominace Nahlásit |
Bílkový sníh se hlavně šlehá v odmaštěné nádobě a přidat pár zrnek soli,je jedno jestli nad párou nebo ne.Pokud ale budete šlehat nad párou dávat pozor na přichycení hlavně jeli s cukrem .Rád se přichytne ke dnu nádoby
0
před 3626 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Sněhové opary mezi zubama při pojídání cukroví v koupelně.
0
před 3626 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Talka → já asi dělám sníh jen do knedlíků, jsou pak pěkně
nadýchané (ale dělám je výjimečně, většinou považuju za dostatečný
knedlík koupený) – a tam používám syrový (uvaří se jako
knedlík).
Pak šlehám sníh do bábovky (peču ji tak 1× za uherský rok), taky
syrový.
Jiné sladké (kremrole, pusinky…) nedělám – ale vím, že tam se
používá vařený.
😉
Drap | 1703 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 606 | |
zjentek | 573 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |