Avatar uživatele
ptáč

Bílkový sníh se šlehá nad párou?

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? anonym před 3626 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
gecco

Obvykle šlehám zastudena – nad párou (horkou vodou) jen tehdy, když chci sníh uvařit.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
talka

Doplněk ad gecco: „uvařit“ … ano, aby byl trvanlivý třeba do kremrolí.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
Žanda

Většinou se sníh lehá za studena,třeba do bábovky nebo nádivky.Ale pokud chcete do kremrolí,je lepší za tepla.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Pipka

Bílkový sníh se hlavně šlehá v odmaštěné nádobě a přidat pár zrnek soli,je jedno jestli nad párou nebo ne.Pokud ale budete šlehat nad párou dávat pozor na přichycení hlavně jeli s cukrem .Rád se přichytne ke dnu nádoby

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
anonym

Sněhové opary mezi zubama při pojídání cukroví v koupelně.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
gecco

Talka → já asi dělám sníh jen do knedlíků, jsou pak pěkně nadýchané (ale dělám je výjimečně, většinou považuju za dostatečný knedlík koupený) – a tam používám syrový (uvaří se jako knedlík).
Pak šlehám sníh do bábovky (peču ji tak 1× za uherský rok), taky syrový.
Jiné sladké (kremrole, pusinky…) nedělám – ale vím, že tam se používá vařený.
😉

před 3626 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek