Nejsem TRUBKA 🙂 Pstruh je krásně propečený a úprava byla jen sůl a moučná krusta . Pouze smažený na čerstvém oleji . Koupený v supermarketu jako pstru duhový , možná jiná varianta nebo jiným druhem krmení
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 3Pro koho je otázka zajímavá? kropitko, annas, anonym před 5258 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Já osobně mám za jedinou jedlou rybu celý život pouze pstruha. Nyní
ještě sivena amerického ( koukám – jako ta lednička ).
Nikdy jsem neviděl jiné než bílé maso, když tak jenom mírný tmavší
nádech.
Dříve jsem si pstruhy chytal sám. Nyní chodím kupovat do sádek. To proto,
aby jsem měl pstruha čerstvého a hned vykuchaného !!!
Doufám že pstruh kterého jste koupil byl vykuchaný !! Daléko větší vliv
na kvalitu masa než krmení má způsob zacházení s pstruhem po usmrcení.
Pstruha je třeba ihned vykuchat, což u koupeného pstruha v obchoďáku
zaručeno nemám.
0 Nominace Nahlásit |
Dlouho jsem hledala a doplnila svou předchozí odpověď. Maso může mít různou barvu. Ještě se někde uvádí, že se něco přidává do krmení, aby i lososi měli růžovější barvu. Třeba i tak přikrmují pstruhy.
0 Nominace Nahlásit |
Měl by být bílý s tmavějšími okraji.Zapomněl jste na citron,nebo
jste ho jenom nenapsal.
Pstruh by se měl lehce citronovat při pečení.Lístečkem Libečku také nic
nezkazíte.
0 Nominace Nahlásit |
Pstruh duhový je ryba která když plave ve vodě těsně pod hladinou a dopadá na ní slunce, tak se duhově leskne. I když ho vyndáte z vody se jeho šupinky duhově lesknou. Po zabití tuto schopnost ztrácí a zešedne. Rozhodně to neznamená že po upečení budete mít maso barevné. I pstruh duhový má maso krásně bílé stejně jako ostatní pstruzi.
1Kdo udělil odpovědi palec? elektrikář
před 5249 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Duhový pstruh je samostatná odrůda, druh. Maso by mnělo být bílé.Duhový efekt je na šupinách.
podle mých zkušeností by pstruh měl mít barvu masa bílou a siven krásně růžovou, oba druhy mívají v supermarketech chlazené, já jsem s nimi spokojený, chutnají výborně, i když čerstvě ulovený by asi byl lepší…
Drap | 1698 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 915 | |
iceT | 627 | |
da ny | 601 | |
zjentek | 570 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |