Avatar uživatele
zdeny

Barva masa PSTRUHA DUHOVÉHO ?

Nejsem TRUBKA 🙂 Pstruh je krásně propečený a úprava byla jen sůl a moučná krusta . Pouze smažený na čerstvém oleji . Koupený v supermarketu jako pstru duhový , možná jiná varianta nebo jiným druhem krmení

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 3Pro koho je otázka zajímavá? kropitko, annas, anonym před 5275 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
mosoj

Já osobně mám za jedinou jedlou rybu celý život pouze pstruha. Nyní ještě sivena amerického ( koukám – jako ta lednička ).
Nikdy jsem neviděl jiné než bílé maso, když tak jenom mírný tmavší nádech.
Dříve jsem si pstruhy chytal sám. Nyní chodím kupovat do sádek. To proto, aby jsem měl pstruha čerstvého a hned vykuchaného !!!
Doufám že pstruh kterého jste koupil byl vykuchaný !! Daléko větší vliv na kvalitu masa než krmení má způsob zacházení s pstruhem po usmrcení. Pstruha je třeba ihned vykuchat, což u koupeného pstruha v obchoďáku zaručeno nemám.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
annas

Dlouho jsem hledala a doplnila svou předchozí odpověď. Maso může mít různou barvu. Ještě se někde uvádí, že se něco přidává do krmení, aby i lososi měli růžovější barvu. Třeba i tak přikrmují pstruhy.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
Michal

Měl by být bílý s tmavějšími okraji.Zapomněl jste na citron,nebo jste ho jenom nenapsal.
Pstruh by se měl lehce citronovat při pečení.Lístečkem Libečku také nic nezkazíte.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Tata

Pstruh duhový je ryba která když plave ve vodě těsně pod hladinou a dopadá na ní slunce, tak se duhově leskne. I když ho vyndáte z vody se jeho šupinky duhově lesknou. Po zabití tuto schopnost ztrácí a zešedne. Rozhodně to neznamená že po upečení budete mít maso barevné. I pstruh duhový má maso krásně bílé stejně jako ostatní pstruzi.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
elektrikář

Duhový pstruh je samostatná odrůda, druh. Maso by mnělo být bílé.Duhový efekt je na šupinách.

před 5176 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
kablik

podle mých zkušeností by pstruh měl mít barvu masa bílou a siven krásně růžovou, oba druhy mívají v supermarketech chlazené, já jsem s nimi spokojený, chutnají výborně, i když čerstvě ulovený by asi byl lepší…

před 5274 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek