Určitě začněte od hlavy, chce to hlavně ostrý nůž. Dělali to
v jednom dílu Na nože, mrkněte se na to na iprima.cz
Doplňuji:
V tom pořadu šlo o filetování, snad jsem poradila dobře, ale vím, že
kdo to tam dělal od ocasu, tak dostal vynadáno!
Upravil/a: BEAES
4Kdo udělil odpovědi palec? GM, elektrikář, vlastina, anonym
před 5136 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Od ocasu k hlavě.
Zdroj: Bývalý rybář
2Kdo udělil odpovědi palec? annas, elektrikář
před 5136 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
já nasadím nůž do řiti /rybě/ a jedu k hlavě a opatrně jen lehce pod kůží, ať neporaníte vnitřnosti
0 Nominace Nahlásit |
rozříznout? co to je za termín? to bys ji mohl taky přeříznout v půli, což je samozřejmě nesmysl, pokud ji chceš vykuchat tak od ocasu k hlavě,pokud ti jde o filetování tak od hlavy k ocasu, zařízneš kolmo za žábry a řežeš vodorovně po páteři a získáš krásný filetky, nechej to však na dospělý at se nepořežeš…
0 Nominace Nahlásit |
Ryba se kuchá od konce ocasu. Pokud jde o filetování to jde lepší také z této strany.Dostaneš se rovnou k páteři a pak maso vlastně sloupneš.
0 Nominace Nahlásit |
Zkus v archivu Prima Tv najít pořad Na nože tam bylo jako soutěžní úkol. Někdo to dělal obráceně/tak asi správně od ocasu/ a Zdeněk se chytal za hlavu.
0
před 5136 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1703 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 606 | |
zjentek | 573 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |