Avatar uživatele
Marsyas

Ahoj, potřebuju poradit jak správně rozříznout rybu jestli od ocasu k hlavě nebo od hlavy k ocasu?

Doplňuji:
Kablik: Klídek…

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 3Pro koho je otázka zajímavá? annas, elektrikář, Mili @ před 5136 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
BEAES

Určitě začněte od hlavy, chce to hlavně ostrý nůž. Dělali to v jednom dílu Na nože, mrkněte se na to na iprima.cz
Doplňuji:
V tom pořadu šlo o filetování, snad jsem poradila dobře, ale vím, že kdo to tam dělal od ocasu, tak dostal vynadáno!

Upravil/a: BEAES

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
anonym

Od ocasu k hlavě.

Zdroj: Bývalý rybář

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
hanulka11

já nasadím nůž do řiti /rybě/ a jedu k hlavě a opatrně jen lehce pod kůží, ať neporaníte vnitřnosti

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
kablik

rozříznout? co to je za termín? to bys ji mohl taky přeříznout v půli, což je samozřejmě nesmysl, pokud ji chceš vykuchat tak od ocasu k hlavě,pokud ti jde o filetování tak od hlavy k ocasu, zařízneš kolmo za žábry a řežeš vodorovně po páteři a získáš krásný filetky, nechej to však na dospělý at se nepořežeš…

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
elektrikář

Ryba se kuchá od konce ocasu. Pokud jde o filetování to jde lepší také z této strany.Dostaneš se rovnou k páteři a pak maso vlastně sloupneš.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
verka

Zkus v archivu Prima Tv najít pořad Na nože tam bylo jako soutěžní úkol. Někdo to dělal obráceně/tak asi správně od ocasu/ a Zdeněk se chytal za hlavu.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek