Kdyz to jidlo vychladne,neni to uz pri dalsim ohrati tak dobre,jak jinak to udrzet?Vse jsem to pripravila,ale hosti prijdou pozdeji.Mozna nekdo namitne,ze je to k jejich skode,ale stejne-jak to udrzet?
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 3Pro koho je otázka zajímavá? annas, hanulka11, anonym před 4379 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Mívala jsem na to polystyrenovou krabici, něco jako je přenosná autochladnička. Jak se tam udrží chlad, udrží se i teplo, ale moc to nedoporučuji. 2 hodiny je dost dlouho, pro bakterie ideální prostředí k množení 🙂
2Kdo udělil odpovědi palec? elektrikář, Illines
před 4379 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
V restauraci na to mněli el vyhřívané podnosy. Dávalo se to na bufetové stoly. V nouzi můžeš použít troubu puštěnou na malý stupeň ale né na dlouho jinak vše vysychá,
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1698 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 915 | |
iceT | 627 | |
da ny | 601 | |
zjentek | 570 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |