Odpověděl/a – 31.prosinec 19:06
Chlebíčky hotové, obložené talíře také, sekt se chladí, šneci
upevnění, můj silvestrovský salát jsem připravila už ráno, aby se
odležel, náš dnešní výběr vín – rozinkové a brusinkové, nějaký
panáček, …
Teď už jen pojíst, přežít a spát. Pohoštění dělám kvůli rodině,
avšak já Silvestr nemám ráda. Co slavit? Další rok v čoudu? Přijde mi
to spíš depkařské, ale s pláčem pod peřinou nejsem, to zas ne! 🙂
Odpověděl/a – 31.prosinec 19:07
Chlebíčky hotové, obložené talíře také, sekt se chladí, šneci
upečení, můj silvestrovský salát jsem připravila už ráno, aby se
odležel, náš dnešní výběr vín – rozinkové a brusinkové, nějaký
panáček, …
Teď už jen pojíst, přežít a spát. Pohoštění dělám kvůli rodině,
avšak já Silvestr nemám ráda. Co slavit? Další rok v čoudu? Přijde mi
to spíš depkařské, ale s pláčem pod peřinou nejsem, to zas ne! 🙂