Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 19.květen 19:32

Říká ti něco bod kouřivosti?

slunečnicový nerafinovaný (dále jen N, 110°C)), světlicový N (110°C), sezamový N (150°C), lískový N (140°C) a dýňový N (140°C).
střední bod kouřivosti: arašídový N (160°C), kukuřičný N (160°C), sojový N (160°C), olivový extra virgin N (160°C), řepkový N (170°C), kokosový N (180°C).
vysoký bod kouřivosti: mandlový N (200°C), arašídový R (= rafinovaný; 230°C), kukuřičný R (230°C), palmový olej (210°C), sezamový R (210°C), kokosový R (230°C), slunečnicový R (230°C), sójový R (230°C), řepkový R (240°C), mandlový R (250°C), avokádový N (300°C !)

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 20.květen 12:45

Říká ti něco bod kouřivosti?

slunečnicový nerafinovaný (dále jen N, 110°C)), světlicový N (110°C), sezamový N (150°C), lískový N (140°C) a dýňový N (140°C).
střední bod kouřivosti: arašídový N (160°C), kukuřičný N (160°C), sojový N (160°C), olivový extra virgin N (160°C), řepkový N (170°C), kokosový N (180°C).
vysoký bod kouřivosti: mandlový N (200°C), arašídový R (= rafinovaný; 230°C), kukuřičný R (230°C), palmový olej (210°C), sezamový R (210°C), kokosový R (230°C), slunečnicový R (230°C), sójový R (230°C), řepkový R (240°C), mandlový R (250°C), avokádový N (300°C !)

Zdroj: Nevděčný a závistivý ooommmm. Ptáš se jak moc? Tak asi tak: https://pixabay.com/static/uploads/photo/2012/11/19/18/08/hand-66631_960_720.jpg