Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 18.červen 13:11

Tóňo, ti to vysvětlím, ano? Na světě máš dva druhy lidí a ty se vyskytují v KAŽDÉ společnosti. Ti první si naberou/připra­ví/vyžádají, kolik snědí. Ti druzí snědí tolik, kolik je jim nandáno, kolik je na talíři. Pokud je toho více, než je zdrávo, dojedí vše, bez remcání, bez pindů. Pokud je toho méně, než je zdrávo, dojedí také vše, ale NEJSOU ŠŤASTNÍ!!!

Já patřím do té první skupiny. A to na co ptáš v otázce, vzniká neprostou neločičností ve způsobech stravování, třeba té naší. Dám příklad. Do jídelny Globus chodí strávníci a ti jsou tlustí, hubení, širocí tencí, zdraví, nemocní… a tak bych mohl pokračovat. A všichni, VŠICHNI, dostanou bez optání stejnou porci jídla. 🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️ To co, je za zavedený systém stravování, ptám se??? To kdo, jako, vymyslel? No to musel být tedy myslitel… Tak se nad tím zamysli, Tóňo, hlouběji a dej si do kontextu, PROČ zůstávají zbytky nedojezeného jídla. Ztopoř 🙋‍♂️

(Mrkej Rokijáč, ten nechá na talíři „drobečky“ a myslí si, že je to naprosto v pořádku. Tak co chceš s takovými dělat? Posílat někam do lágru, na převýchovu, třeba? Když odpovědní ve školách a rodinách dříve HRUBĚ POCHYBILI? Pro pohodlí vše, že? A co o nás vypoví takový talíř s „drobečky“ po jídle? A především- PŘED KÝM, to o nás talíř vypoví? Dám odpověď alespoň na poslední hypotetickou otázku v odpovědi: OBECNĚ PŘED DOBYTKEM, před kterým i jedinec přijímající potravu RUKAMA a NA ZEMI někde v Africe, má při „stolování“ NAVRCH! 🤷‍♂️🤷‍♂️🤷‍♂️)

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 18.červen 13:17

Tóňo, ti to vysvětlím, ano? Na světě máš dva druhy lidí a ty se vyskytují v KAŽDÉ společnosti. Ti první si naberou/připra­ví/vyžádají, kolik snědí. Ti druzí snědí tolik, kolik je jim nandáno, kolik je na talíři. Pokud je toho více, než je zdrávo, dojedí vše, bez remcání, bez pindů. Pokud je toho méně, než je zdrávo, dojedí také vše, ale NEJSOU ŠŤASTNÍ!!!

Já patřím do té první skupiny. A to na co ptáš v otázce, vzniká naprostou neločičností postupů společnosti ve způsobech stravování, konkrétně třeba té naší! Dám příklad, ano? Do jídelny Globus chodí strávníci a ti jsou tlustí, hubení, širocí tencí, zdraví, nemocní… a tak bych mohl pokračovat. A všichni, VŠICHNI, dostanou bez optání stejnou porci jídla. 🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️ To co, je za zavedený systém stravování, ptám se??? To kdo, jako, vymyslel? No to musel být tedy myslitel… Tak se nad tím zamysli, Tóňo, hlouběji a dej si do kontextu, PROČ zůstávají zbytky nedojedeného jídla na talířích. Ztopoř 🙋‍♂️

(Mrkej Rokijáč, ten nechá na talíři „drobečky“ a myslí si, že je to naprosto v pořádku. Tak co chceš s takovými dělat? Posílat někam do lágru, na převýchovu, třeba? Když odpovědní ve školách a rodinách dříve HRUBĚ POCHYBILI? Pro pohodlí vše, že? A co o nás vypoví takový talíř s „drobečky“ po jídle? A především- PŘED KÝM, to o nás talíř vypoví??????? Dám odpověď alespoň na poslední hypotetickou otázku v odpovědi: OBECNĚ PŘED DOBYTKEM, na kterého má i jedinec přijímající potravu RUKAMA VSEDĚ NA ZEMI někde v Africe, při „stolování“ NAVRCH! 🤷‍♂️🤷‍♂️🤷‍♂️)