Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 5.červen 14:26

Ale co se Ti "nedaří najít, jaké informace potřebuješ?

Risotto je risotto. Je v něm rejže arborio, nebo ideálně Carnaroli, prostě kulatozrnná rejže, je v něm vejvar, kuřecí, zeleninový, hovězí nebo rybí (podle toho, co v tom risottu bude), extra virgin olivový olej, kvalitní máslo (masło osełka, prostě hodně tučné), kvalitní bílé víno (výjimkou je risotto al Barolo, do toho vraž červené) a sýr parmigiano nebo grana padano, tím končí celý příběh, zbytek je o tom, jaké risotto vaříš.

Tady: https://www.gi­allozafferano­.it/ricerca-ricette/tutti+i+ti­pi+di+risotti/ máš receptury 35-ti risott. Tady: https://vogli­adiriso.it/va­rieta-di-riso/ máš povídání o druzích italské rejže. Nebo tady: https://www.ri­soitaliano.eu/va­rieta-di-riso/

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 5.červen 14:30

Ale co se Ti „nedaří najít“, jaké informace potřebuješ?

Risotto je risotto. Je v něm rejže arborio, nebo ideálně Carnaroli, prostě kulatozrnná rejže, je v něm vejvar, kuřecí, zeleninový, hovězí nebo rybí (podle toho, co v tom risottu bude), extra virgin olivový olej, kvalitní máslo (masło osełka, prostě hodně tučné), kvalitní bílé víno (výjimkou je risotto al Barolo, do toho vraž červené) a sýr parmigiano nebo grana padano, tím končí celý příběh, zbytek je o tom, jaké risotto vaříš.

Tady: https://www.gi­allozafferano­.it/ricerca-ricette/tutti+i+ti­pi+di+risotti/ máš receptury 35-ti risott. Tady: https://vogli­adiriso.it/va­rieta-di-riso/ máš povídání o druzích italské rejže. Nebo tady: https://www.ri­soitaliano.eu/va­rieta-di-riso/