Odpověděl/a – 23.únor 0:12
Asi býčí žlázy. To bude nejbizarnější, co jsem JÁ jedl. A sušení
cvrčci.
V podstatě i kaviár (když to jsou vlastně jikry).
Pro některé bizarní, pro jiné úplně normální, jako třeba různé
orgány zvířat. Játra, srdce a když si vezneme jitrnice apod., tak tam jsou
mozečky. A stejně je to dobrota. Podobně jelito, kde to celé zakládá
třeba na krvi, ale taky na hlavě, plících, kůži… To jsou klasická
zabíjačková jídla, ale pro různé lidi (ve světě) to může být
bizarní.
Syrové maso obecně může být vnímáno jako takové divné, přesto se
jí.
I v česku si můžeš koupit různé a nezvyklé exotické maso (ne dobytek),
které se tam normálně nejí (a co není obvyklé, to je často bizarní).
Takže například klokaní maso, ale i pštrosí, krokodýlí, medvědí,
kobr/krajta, žába, aj.
Hodně zajímavé třeba vařená ptačí vejce. Různě po světě to jedi.
Prostě vezmou nevylíhnuté ptačí vejce, uvaří, snědí. Tedy oplodněné
ptačí vejce, záměrně pěstaovené v teple, aby se ten zárodek vyvinul a
před vylíhnutím, to zpracují. To je za mě trochu divné (zvlášť když si
představím nějaké ty drobné kosti, zobák, nohy).
Někde jedí divné části živočichů (oči, nohy – jako třeba slepičí
atd). V podsatatě i jedení hmyzu, což je však třeba
Mohls zařadit třeba živé chobotnice (které jedí v Jižní Koreji a je to
pro ně delikatesa).
https://www.gamespot.com/a/uploads/screen_kubrick/1562/15626911/3985820-untitled-1.jpg
Odpověděl/a – 23.únor 0:15
Asi býčí žlázy. To bude nejbizarnější, co jsem JÁ jedl. A sušení
cvrčci.
V podstatě i kaviár (když to jsou vlastně jikry).
Pro některé bizarní, pro jiné úplně normální, jako třeba různé
orgány zvířat. Játra, srdce a když si vezneme jitrnice apod., tak tam jsou
mozečky. A stejně je to dobrota. Podobně jelito, kde to celé zakládá
třeba na krvi, ale taky na hlavě, plících, kůži… To jsou klasická
zabíjačková jídla, ale pro různé lidi (ve světě) to může být
bizarní.
Syrové maso obecně může být vnímáno jako takové divné, přesto se
jí.
I v Česku si můžeš koupit různé a nezvyklé (ne dobytek) exotické maso,
které se tam normálně nejí (a co není obvyklé, to je často bizarní).
Takže například klokaní maso, ale i pštrosí, krokodýlí, medvědí,
kobra/krajta, žába, aj.
Hodně zajímavé třeba vařená ptačí vejce. Různě po světě to jedi.
Prostě vezmou nevylíhnuté ptačí vejce, uvaří, snědí. Tedy oplodněné
ptačí vejce, záměrně pěstovené v teple, aby se ten zárodek vyvinul a
před vylíhnutím, to zpracují. To je za mě trochu divné (zvlášť když si
představím nějaké ty drobné kosti, zobák, nohy).
Někde jedí divné části živočichů (oči, nohy – jako třeba slepičí
atd). V podsatatě i jedení různého hmyzu může být divné, nezvyklé,
což je však třeba dost výživné.
Mohls zařadit třeba živé chobotnice (které jedí v Jižní Koreji a je to
pro ně delikatesa). To je trochu bizár.
https://www.gamespot.com/a/uploads/screen_kubrick/1562/15626911/3985820-untitled-1.jpg