Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 6.září 8:41

Zápach je přirozený. Ovšem stolice po zeleninové vegetariánské stravě páchne méně než po stravě masité. Minimální zápach bývá po mléčné stravě. Naopak jsou potraviny, které způsobují zvýšený zápach stolice. Mezi ně patří kedlubna, květák, fazole, česnek nebo třeba pivo. Pozor bychom si měli dát na velmi intenzivní pach stolice, který se objevuje při krvácení do střeva a při karcinomu tlustého střeva.

Zdroj: https://www.id­nes.cz/onadnes/zdra­vi/stolice-na-co-byste-se-nikdy-nezeptali.A080915_124­616_zdravi_bad

Další příčiny je jich uvedených 8 najdete v odkazu

https://www.me­dicalnewstoda­y.com/articles/324929?­c=254176863987

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 6.září 8:42

Zápach je přirozený. Ovšem stolice po zeleninové vegetariánské stravě páchne méně než po stravě masité. Minimální zápach bývá po mléčné stravě. Naopak jsou potraviny, které způsobují zvýšený zápach stolice. Mezi ně patří kedlubna, květák, fazole, česnek nebo třeba pivo. Pozor bychom si měli dát na velmi intenzivní pach stolice, který se objevuje při krvácení do střeva a při karcinomu tlustého střeva.

Zdroj: https://www.id­nes.cz/onadnes/zdra­vi/stolice-na-co-byste-se-nikdy-nezeptali.A080915_124­616_zdravi_bad

Další příčiny – je jich uvedených 8 – najdete v odkazu

https://www.me­dicalnewstoda­y.com/articles/324929?­c=254176863987