Odpověděl/a – 6.září 8:41
Zápach je přirozený. Ovšem stolice po zeleninové vegetariánské stravě páchne méně než po stravě masité. Minimální zápach bývá po mléčné stravě. Naopak jsou potraviny, které způsobují zvýšený zápach stolice. Mezi ně patří kedlubna, květák, fazole, česnek nebo třeba pivo. Pozor bychom si měli dát na velmi intenzivní pach stolice, který se objevuje při krvácení do střeva a při karcinomu tlustého střeva.
Další příčiny je jich uvedených 8 najdete v odkazu
https://www.medicalnewstoday.com/articles/324929?c=254176863987
Odpověděl/a – 6.září 8:42
Zápach je přirozený. Ovšem stolice po zeleninové vegetariánské stravě páchne méně než po stravě masité. Minimální zápach bývá po mléčné stravě. Naopak jsou potraviny, které způsobují zvýšený zápach stolice. Mezi ně patří kedlubna, květák, fazole, česnek nebo třeba pivo. Pozor bychom si měli dát na velmi intenzivní pach stolice, který se objevuje při krvácení do střeva a při karcinomu tlustého střeva.
Další příčiny – je jich uvedených 8 – najdete v odkazu
https://www.medicalnewstoday.com/articles/324929?c=254176863987