Tatarák miluju, ale odrazuje mě cena za kvalitní hovězí. Někde jsem slyšel, že prý se to dá udělat i z hovězího srdce.
https://pixabay.com/en/tatar-beef-minced-meat-meat-1194059/
Zajímavá 4Pro koho je otázka zajímavá? annas, briketka10, marci1, independent před 2318 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Z jiné části hovězího jsem nezkoušela. Počkám si vždy na akci v Penny, 250g mívají za cca 50Kč. Mám jej dlouho osvědčený a je opravdu výborný. Věřím mu. 🙂
Vynikající obměnou je i tatarák z lososa. Opravdu skvělá záležitost, byť se to samozřejmě s hovězím nedá takto srovnávat. V létě ke grilovanému masu dělám tatarák ze zeleniny.
Upravil/a: Malvína
0 Nominace Nahlásit |
Tatarák je prý víc zimní jídlo, ale proti gustu …
Já tatarák v mládí milovala, ale bohužel, dnes kvůli česneku je pro mě tabu.
Podívejte se na tataráky z lososa, tuňáka a zeleninový z lilku. Dělá se i z brambor, ale to je fakt jen náhražka.
Také z kapra
https://www.vitalia.cz/clanky/rybi-tatarak-z-lososa-i-z-kapra/
2Kdo udělil odpovědi palec? vagra, independent
před 2317 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Malvína: opravdu půl kila za pade? To se mi nějak nechce věřit, leda, že by to bylo po záruce nebo těsně před jejím koncem. Bohužel Penny u nás nemáme. O receptech z lososa nebo tuňáka jsem taky slyšel, ale není mi jasné, jestli se to musí dělat ze syrové ryby. Kdyby jo, tak by to vyšlo ještě dráž než ten poctivý tatarák ze svíčkové.
Kecám… 250g. Pardon, zase mi myšlenky létaly jinde 🙂 Nebyl po záruce, to bych ani neriskovala a DMT byl minimálně ještě měsíc, dva.
Drap | 1698 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 915 | |
iceT | 627 | |
da ny | 601 | |
zjentek | 570 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |