Avatar uživatele
Babunka

Zítra vaříme rajskou na známky. Nějaké rady jak vyzrát na paní mistrovou?

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 5Pro koho je otázka zajímavá? anonym, elektrikář, tom004, fablen, brokol před 4801 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
tom004

Vzhledem k tomu,že musíš dodržet technologický postup,tak moc velký prostor pro experimenty není.Spíše bych se zaměřil na výběr masa,jeho vaření (kvalita vývaru),čerstvé koření,dobrý protlak,ap.A dával bych pozor,i na přílohu.Omáčka může být super,ale rovařená,nebo nedovařená kolínka,neosolený knedlík,ap.,a výsledek je průšvih.Každý rok to absolvuji při závěrečných zkouškách oboru kuchař/číšník­.I letos,techno­logické postupy v pořádku,výsledky nesrovnatelné.Ať se Ti daří.Hlavní je klid,neplašit,a když nevíš,tak se zeptej.Nechtěj nad mistrovou vyzrát,ať raději poradí. :))

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
anonym

To se asi ve škole nesmí,ale do hotové rajdy se dává (1L omáčky)tak náprstek rumu.Stará a fungující rada,výborná chuť.Nemixuj ji,pasíruj,kvůli barvě,tu bude určitě hodnotit také.Jinak zlom vaz!

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
elektrikář

Dát dost cibule, a hlavně dobrý vývar z masa a morkových kostí,

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
anonym

přidejte do ní nemletý křen, jen pár kuliček

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek