Vzhledem k tomu,že musíš dodržet technologický postup,tak moc velký prostor pro experimenty není.Spíše bych se zaměřil na výběr masa,jeho vaření (kvalita vývaru),čerstvé koření,dobrý protlak,ap.A dával bych pozor,i na přílohu.Omáčka může být super,ale rovařená,nebo nedovařená kolínka,neosolený knedlík,ap.,a výsledek je průšvih.Každý rok to absolvuji při závěrečných zkouškách oboru kuchař/číšník.I letos,technologické postupy v pořádku,výsledky nesrovnatelné.Ať se Ti daří.Hlavní je klid,neplašit,a když nevíš,tak se zeptej.Nechtěj nad mistrovou vyzrát,ať raději poradí. :))
8Kdo udělil odpovědi palec? kenyrts, GM, elektrikář, Kerberus, Michal Kole, Jikra, fablen, Babunka
před 4833 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
To se asi ve škole nesmí,ale do hotové rajdy se dává (1L omáčky)tak náprstek rumu.Stará a fungující rada,výborná chuť.Nemixuj ji,pasíruj,kvůli barvě,tu bude určitě hodnotit také.Jinak zlom vaz!
0 Nominace Nahlásit |
Dát dost cibule, a hlavně dobrý vývar z masa a morkových kostí,
1Kdo udělil odpovědi palec? Michal Kole
před 4833 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvek