Je to dobrý materiál nebo si to radši nekupovat?
Doplňuji:
myslím prkénko na krájení masa a zeleniny 🙂
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 0 před 3941 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Je to dobrý materiál – pevný a tvrdý.
Jen pozor na prkénka, která jejich tvůrci (asi z uměleckých důvodů)
nalakovali – lak by se odštěpoval do jídla (jako každé dřevěné
prkénko se ošetřují jen olejem).
0 Nominace Nahlásit |
a bambus je co?…umělá hmota??…je to taky dřevo…i když je to jen
přerostlá tráva..např. jídelní hůlky se dělají převážně
z něj…
Doplňuji:
bambus patří do 6. skupiny ze šesti a to neobyčejně tvrdá dřeva…
Upravil/a: Funna
0 Nominace Nahlásit |
Už pár let doma používáme jenom bambusová prkénka. Jsou mnohem trvanlivější než z ostatního dřeva.
1Kdo udělil odpovědi palec? jirkajirka
před 3941 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Bambusové prkénko je opravdu mnohem trvanlivejší než normalní a dle
mého názoru ani tolik nechytá pach z jídla. (jako napřiklad cibule a
podobné)
Jen nevím zda je to nejlepší nápad kupovat u vietnamcu. v tomhle směru
bych si raději těch pár desítek korun připlatil.
0
před 3941 dny
|
0 Nominace Nahlásit |