V podstatě ano, ale podle druhu pečiva má i své vlastnosti a odlišnou chuť.
0 Nominace Nahlásit |
Dá, ale vhodnější je z bílého pečiva (rohlíky, housky, veka). Z tmavého chleba mi to moc nechutnalo. Zajímavou alternativou je kukuřičná strouhanka (mají ji např. v Kaufu).
0 Nominace Nahlásit |
Tak určitě… si myslím, že to půjde i z lineckého cukroví nebo vanilkových rohlíčků… jinou otázkou je, jestli taková strouhanka k něčemu bude…
0 Nominace Nahlásit |
Ad Kepler,
pokud použijete kukuřičnou strouhanku na obalení masa, zeleniny, hub atd. a pak obalené smažíte, všechno je mnohem křupavější než ze strohanky z housek.
Drap | 1703 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 606 | |
zjentek | 573 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |